Mijn avontuur in de VS

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Patricia

Marian

Fijn Patricia dat wij je op deze manier kunnen volgen als je straks helemaal "daar " zit.
Krijg rare kriebels in mijn buik als ik er aan denk dat wij je straks ong. 7 maanden moeten missen, maar..........we gunnen je het zo en hopen dat het datgene is wat je je er van voorsteld. Nu alvast.....veel voorpret met spullen kopen-pakken-regelen- afscheid nemen enz enz. dikke kuzzzzzzzzzzzz Pap-Mam-Paul

Jeanine

Hey hey,
Zo te lezen heb je je visum dus geregeld!!! Jeeeej, wat een opluchting. Succes met alle laatste regeldingen! Ik ga je zeker volgen via deze site.
xx Jeanine

Ellen

Hoi Patricia,
jij zit nu in het vliegtuig op weg naar het grote avontuur.
Heel veel plezier in Amerika. En ga veel leuke dingen doen en kom met een rugzak vol met mooie herineringen terug.
Liefs, Ellen

paul sanders

hoe gaat het met jou . ik heb gehoord dat de vliegmaatschapij je grote zak kwijt is geraakt . maar dat is al boven water

Frits en Annie Sanders

Hallo Patricia,
Wat fijn dat je droom nu waar word. Geniet er maar lekker van, deze kans krijg je niet snel weer. Ik zal nu regelmatig je belevenissen volgen. Groetjes.

Anny E

Hoi PatricVol verwachting kijk ik uit naar jou belevenissen daar in dar verre Amerika,laat gauw wat van je horen zien of telezen hoe het jou vergaat ,hier is alles oke nog geen nieuws temelden ,over Carmen en het teverwachten klein kind,we worden een beetje ongeduldig,ze gaan over 4 weken verhuizen dus laat dat kind maar komen dan kan ze mee helpen verhuizen.we wensen je daar veel plezier en succes tot ???????????? liefs Ann