Mijn avontuur in de VS

Reis tot nu toe

Hier even een kort berichtje vanuit LA!

Het reizen is supergaaf, en ik heb al heel veel gezien. Vooral bij de eerste tour hebben we veel gezien, vooral de Grand Canyon en Yosemite waren erg indrukwekkend en mooi. Helaas hadden we net toen we in de Grand Canyon waren slecht weer, en hebben we tevergeefs op een mooie zonsondergang zitten wachten... Er waren te veel wolken!!! :( De mensen die met die tour mee waren, waren vooral veel Duitse au-pairs. Van de 26 mensen was er 1 jongen, 1 meisje uit Tjechie, 1 uit Australie, 1 uit Zuid Afrika, 2 uit Zweden, 3 uit NL en de rest was Duits. Maar het was een erg leuke groep!

De tweede tour was een hele belevenis: met 35 mensen in een touringcar, en 1 nacht hebben we ook in de touringcar geslapen!!! Ik sliep verbazingwekkend goed, maar misschien kwam dat ook doordat we de avond daarvoor waren gaan stappen. Ik heb toen echt veel lol gehad, vooral met de Ierse mannen die mee waren, hahaha! Die willen pas dansen als ze genoeg bier op hebben, en ik snapte ook wel waarom ;)

Nu ben ik een paar dagen in LA, misschien ga ik nog naar San Diego, maar dat weet ik nog niet zeker. In ieder geval ga ik over 3 dagen weer terug naar San Francisco! Ik ben blij dat ik heb besloten nog een keer weer naar die stad te gaan, want het is echt een supermooie stad!!!

Ik kan hier helaas geen foto's uploaden, dat zal ik binnenkort ergens anders ff proberen!

Tot snel!

Eef

Hoi hoi Patty

Ja hoor zij vermaakt zich wel prima he???
wil je eigenlijk wel weer terug??
Zal wel moeten he ??
Maar goed ik lees dat je het erg naar je zin hebt nu is het aftellen toch wel een beetje begonnen. Meid geniet nog lekker van die laatste weekjes in de states en misschien lezen we nog wat van je voordat je weer ollanda komt en anders dan horen we het live van je.
Heel veel plezier nog,
Liefs Eef

Marijke

He die Patric!

Zo te lezen vermaak jij je wel! Nog heel veel plezier he! Geniet ervan! En we zien elkaar al weer snel! Voor mij ook nog maar 3 weekjes!

liefs Marijke

Mam

Hee meid, Geniet nog ff lekker van LA....en straks nog een paar dagen San Francisco...tjonge jonge wat genieten hé!!!
Nog 10 daagjes en dan ben je er weer...ik zie er naar uit!
Big hug Pap~Mam~Paul

Ingrid

Hey hoi!
JALOERS!!!!!

Veel plezier nog!
Groetjes Ingrid

Carmen

Nog ruim een week de laatste indrukken opsnuiven!!
Geniet er nog van!!

Ellen

Hoi hoi,

nou het zit er al bijna weer op. Geniet nog van de laatste momenten en dan weer op naar Nederland. Veel plezier nog en tot gauw.

Liefs, ellen

Maureen

Hoi Patries,

Tjonge wat vliegt de tijd toch............. nog een goeie week en dan vlieg je weer naar huis.
Geniet nog van deze laatste dagen,

Groetjes Maureen

Martine

Hoi nichtje,

Nog ff dan ben je er al weer, kun je weer 'genieten'van het geweldige Hollandse weer, dussss!

Maar, er zijn vast mensen en dingen die je gemist hebt, terugkomen heeft ook z'n mooie kanten, toch?

Timco en ik willen volgend jaar september graag, als een soort huwelijksreis (betje laat, haha!) weken naar Amerika. We zitten te denken aan een rondreis langs de westkust.......

Heb je zin en tijd, dan lijkt het mij leuk om 'ns een keer af te spreken als je weer een beetje geaccllimatiseerd bent!

Geniet van je laatste dagen meid!

Martine

Jeanine

Hey,
Klinkt allemaal goed, en gelukkig dat je er toch nog voor gekozen hebt om terug naar San Francisco te gaan. Geniet nog van je laatste weekjes en super leuk dat je op mijn verjaardag komt!
Tot snel,
xx Jeanine